Marca Saint Laurent deschide un restaurant de sushi la Paris

Uniunea modei și gastronomiei
Directorul de creație Saint Laurent, Anthony Vaccarello, deschide Sushi Park Paris, un restaurant japonez de cult din Los Angeles, în subsolul buticului său Rive Droite. Unitatea va deveni o destinație specială pentru bucătăria japoneză din capitala Franței.
Spațiul are un decor minimalist, atât tradițional, cât și modern. Atmosfera slabă a restaurantului este atenuată de câteva lămpi care se joacă cu formele și pliurile japoneze.
Chef Peter Park va fi responsabil pentru capodoperele culinare de la Saint Laurent Sushi Park Paris. Renumit în întreaga lume, restaurantul său West Hollywood atrage o clientelă care poate concura cu lista ceremoniei înmânării premiilor “Oscar”. Sushi Park are o politică de confidențialitate: oaspeților le este interzis să facă fotografii. Acest lucru alimentează și mai mult interesul pentru acest loc prestigios al gastronomiei japoneze.
Mâncarea de la restaurantul haute couture se va învârti în jurul omakase – tradus prin „Vă las aceasta vouă”, clienții sunt invitați să stea în fața bucătarului, care pregătește felul de mâncare în fața ochilor lor. Meniul include pește liofilizat conform regulilor artei japoneze. Ton Toro, coada galbenă, somon, dorada… Toate acestea vor fi însoțite de ceai verde, cocktail-uri și deserturi rafinate.
Deschiderea restaurantului este programată pentru astăzi, instituția va lucra de marți până sâmbătă, la 8 Rue du 29 Juillet din Paris.