Brandul Louis Vuitton a prezentat o pungă de ciocolată

Pentru Paște
Louis Vuitton joacă din nou pe sentimentele unui fashionist. Și de data asta o face cu ajutorul… ciocolatei. Da, da! Legendara Egg Bag, care din 2019 era obiectul dorinței esteticilor, a primit o nouă încarnare – gastronomică.
Autorul acestei dulci haute couture este Maxime Frederic, patiserul brandului, care a transformat iconica geantă într-un vis de ciocolată. Rezultatul este uimitor: ciocolată neagră 37,1% în loc de piele, ciocolată cu lapte 39% în loc de accesorii și – ca coardă finală – o umplutură de alune prăjite crocante.
Această geantă hedonistă cântărește 970 g și costă 225 de euro. Colecția limitată de Paște a apărut deja în buticuri din Paris, Shanghai, Singapore și New York.
Dar Louis Vuitton nu s-a oprit aici: setul de desert de Paște din trei ouă de ciocolată este o plăcere separată. Aromele includ zmeură cu fistic, vanilie cu crochetă de hrișcă, ciocolată cu lapte cu caramel si vanilie tahitiana. Preț – 40 euro (aproximativ 1800 UAH).
Cu toate acestea, adevărata vedetă a sezonului este Egg Bag. Nu vrei s-o porți, ci s-o guști. Și, ca tot ceea ce face Louis Vuitton, este în afara timpului și a tendințelor. Doar bon appétit à la mode!
Foto: Louis Vuitton